Home » Pups verwacht

Pups verwacht

Op dit moment worden er geen pups verwacht.

De pups groeien op in huis tussen de andere honden. Hierdoor kunnen zij alvast wennen aan alle geluiden en dingen die gebeuren in huis. Ook zullen zij meegaan in de auto, kennismaken met de buurkinderen en alvast een keer de riem om krijgen om zodoende alvast goed gesocialiseerd te raken.

Gezondheid staat uiteraard voorop bij het fokken van een nestje, zowel de eigen honden als de hond waar een combinatie mee gedaan wordt zal getest zijn op L2hga en HC. 

De pups krijgen een officiële stamboom van de FCI en dna-profiel van de Raad van Beheer mee en zullen gechipt, geënt en ontwormd zijn. Ook zal er bij het ophalen van de pup een pakket klaar staan met daarin speeltjes, informatie en voer voor de eerste week.

Bij interesse voor een pup, wil ik altijd eerst kennismaken met de mensen. Ik vind het belangrijk dat er een klik is en dat men weet waar ze aan beginnen met het nemen van een hond. Zeker een Stafford is niet voor iedereen, het zijn honden die bezig gehouden moeten worden en strakke leiding nodig hebben. Een hond neem je niet voor even, maar voor zijn/haar hele leven.